Reinigbare aandrijftechnologie Nord met lange levensduur

31 augustus 2017 

Nords aandrijfsystemen hebben een aluminium behuizing die voorzien zijn op reiniging. Deze lichtgewicht, corrosiebestendige reductoren, motoren met glad oppervlak, frequentieregelaars en motorstarters zijn bijzonder makkelijk schoon te maken. Nord biedt nu hiervoor de Nsd-tuph-anti-corrosie-oppervlaktebehandeling voor aluminium aandrijvingen aan, die goedgekeurd is voor toepassingen in de voedsel- en drankindustrie conform FDA title 21 CFR 175.300.

De aandrijvingen met Nsd tuph zijn duurzaam en vereisen weinig onderhoud. Ze vormen een prima alternatief voor roestvast staal of gecoate systemen dankzij de lagere kosten op de lange termijn. In plaats van een coating aan te brengen, maakt de Nsd-tuph-behandeling het legeringsoppervlak hard en dringt er diep in door. Bijgevolg zal het oppervlak niet gaan schilferen. Deze aandrijvingen kunnen zelfs met hogedrukreinigers worden schoongemaakt en ook regelmatige blootstelling aan vloeibare media vormt geen probleem.

Nsd-tuph-aandrijvingen zijn standaard samengesteld uit roestvrijstalen onderdelen en een roestvrijstalen as. De niet-geventileerde motoren met glad oppervlak draaien stil en zorgen ervoor dat kiemen zich niet verspreiden. Ze voldoen aan de huidige internationale efficiëntieniveaus. De inductiemotoren zijn verkrijgbaar in IE2, IE3 en IE4.

Wilt u het volledige artikel lezen?

AGENDA

Events

Dutch RF Conference

29 november

Nijmegen

High-Tech Systems 2018

22 maart

Eindhoven or Nijmegen

Trainingen

Basics & design principles for ultra-clean vacuum

5 december - 8 december

Eindhoven

Design for additive manufacturing

13 december - 15 december

Eindhoven

Topbanen
Sioux CCM

Manager Mechanics

Sioux CCM

Nuenen

Actemium

Software Engineer Services (PLC/SCADA)

Actemium

Veghel en Roermond

Océ Technologies

Supervisor Machines

Océ Technologies

Venlo

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2017 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×