Snel digitale sensoren en actoren aansluiten met Murrelektronik-hub

4 april 2018 

Met de nieuwe IO-Link-hubs van Murrelektronik kunnen meerdere digitale sensoren en actoren ongecompliceerd en met een standaard M12-kabel aan een IO-Link-Master-poort worden aangesloten. Hierdoor is één standaard IO-Link Master eenvoudig uit te breiden met zestien digitale i/o’s.

De hubs zijn leverbaar in een kunststof en robuuste metalen variant waarbij beide types volledig zijn ingegoten en voldoen aan beschermingsgraad IP67. Hierdoor zijn ze ideaal voor decentrale i/o-concepten, waardoor installatiekosten worden verlaagd. Daarnaast beschikken ze over de nieuwste IO-Link-versie.

In combinatie met de IO-Link-Masters van Murrelektronik (MVK Metall en Impact67) dragen de hubs bij aan minimale stilstandtijden van machines of installaties. Mocht er een fout optreden, dan wordt alleen de betreffende poort van de hub uitgeschakeld (single channel protection). Daarnaast wordt gedetailleerde diagnose-informatie automatisch en zonder bijkomende parametrisering aan de besturing overgedragen met de exacte locatie van het probleem.

AGENDA

Events

Technische pubquiz

16 mei

Eindhoven en Enschede

Trainingen

Introduction to sysML

22 mei

Eindhoven

Power integrity for product designers

24 mei - 25 mei

Eindhoven

Topbanen
Ministerie van Defensie

Officier Technische Dienst Landmacht

Ministerie van Defensie

Nederland

Sioux

Manager mechatronics

Sioux

Nuenen

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2018 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×