TUE reikt studentenprijzen uit

18 mei 2017 

De PDEng Thesis Awards van de TU Eindhoven gaat naar Evangelos Stamatopoulos, die bij Daf heeft gewerkt aan een systeem dat de gegevens van verschillende sensoren in een voertuig combineert tot een omgevingsmodel. Dit model is toegepast de Traffic Jam Assist van Daf. De prijs is goed voor vijfduizend euro.

In totaal reikte de TUE vier prijzen uit. De PhD Thesis Award, ook goed voor vijfduizend euro, gaat naar Jaron Sanders. Hij promoveerde bij Technische Wiskunde, waar hij werkte aan de analyse van complexe netwerken waarin willekeurig gedrag een rol speelt. De MSc Thesis Award van 2,5 duizend euro is voor Ronen Kroeze, die bij de Coherence and Quantum Technology-groep van Technische Natuurkunde afstudeerde.

De Marina van Damme-beurs voor ambitieuze vrouwelijke ingenieurs gaat naar Elise Huisman. Zij studeerde in 2010 af bij Biomedische Technologie en vertrok vervolgens naar de University of British Columbia voor haar promotie. Tijdens dit traject was ze medeoprichter van Arbutus Medical, een bedrijf dat medische hulpmiddelen ontwikkelt voor ontwikkelingslanden. De beurs is goed voor negenduizend euro.

Wilt u het volledige artikel lezen?

AGENDA

Trainingen

Lateral thinking – full course

14 juni - 15 juni

Eindhoven

Lateral thinking – full course

14 juni - 15 juni

Eindhoven

Events

Electronics & Applications

30 mei - 1 juni

Jaarbeurs Utrecht

Vision, Robotics & Motion 2017

14 juni - 15 juni

Veldhoven

Agile Hardware lecture Alten

15 juni

Eindhoven

Dutch RF Conference

29 november

Nijmegen

Dutch RF Conference

29 november

Nijmegen

Topbanen in hightech
Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2017 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×