Mechatronica&Machinebouw

Mechatronica&Machinebouw is het leidinggevende vakblad voor de high-end machine- en systeembouw in Nederland en België. Mechatronica&Machinebouw bedient alle markten waar systeemontwikkeling cruciaal is om de concurrentie voor te blijven. Voorbeelden zijn de machinebouwmarkt voor halfgeleiders en zonnecellen, de verpakkings- en productie-industrie, de printindustrie, de offshore en de scheepsbouw.

Abonnementsoorten

Nieuwsbrief Gratis Aanmelden
Proefabonnement - 3 nummers Gratis Aanmelden
Doelgroepabonnement Gratis Aanmelden
Young professional abonnement Gratis Aanmelden
Privéabonnement €99 per jaar Aanvraag per e-mail
Bedrijfsabonnement €154 per jaar Aanvraag per e-mail
Internationaal abonnement €210 per jaar Aanvraag per e-mail

Bij het afsluiten van een abonnement gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Nieuwsbrief
De digitale nieuwsbrief verschijnt 1x per week op woensdag.

Proefabonnement
Wilt u vrijblijvend kennismaken met Mechatronica&Machinebouw? Meld u gratis aan voor een proefabonnement van 3 nummers. Na afloop van deze periode stopt het abonnement automatisch. Als u de afgelopen 2 jaar Mechatronica&Machinebouw heeft ontvangen komt u niet in aanmerking voor een proefabonnement. Verzending van een proefabonnement is enkel mogelijk in Nederland en België.

Doelgroepabonnement
Doelgroepabonnementen zijn bestemd voor professionals die werken aan slimme producten en machines (zoals elektronica- en softwareontwerpers, systeemarchitecten, mechatronicaspecialisten, chipdesigners en technisch managers) of die daartoe een opleiding volgen. Verzending van een doelgroepabonnement is enkel mogelijk naar een privéadres in Nederland of België.

Young professional abonnement
Rond je binnenkort een technische studie af in Nederland of België en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van hightech machines of mechatronische systemen? Dan is Mechatronica&Machinebouw het medium voor jou. Het magazine, de website en de nieuwsbrief van Mechatronica&Machinebouw zijn gratis voor studenten en Young Professionals tot 28 jaar.

Privéabonnement
Ontvang Mechatronica&Machinebouw op uw privéadres. Verzending van een privéabonnement is enkel mogelijk naar een privéadres in Nederland of België.

Bedrijfsabonnement
Ontvang Mechatronica&Machinebouw op uw bedrijfsadres. Verzending van een bedrijfsabonnement is enkel mogelijk in Nederland en België..

Internationaal abonnement
Ontvang Mechatronica&Machinebouw buiten Nederland en België. 

Gegevens wijzigen

Gelieve uw (adres)wijzigingen door te geven via info@techwatch.nl of telefonisch via +31 (0)24 3503532. 

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2018 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×