Techwatch Events kalender

▬ High-Tech Systems 2018 ▬

 

 

Op 22 maart 2018 organiseert Techwatch het event High-Tech Systems in Van der Valk Eindhoven. De hightech conferentie gefocust op high-end systeem engineering en baanbrekende mechatronica richt zich op hightech engineers en technisch management. 

Datum: 22 maart 2018
Locatie: Eindhoven
https://hightechsystems.nl


Recente hightech events

Hieronder treft u de hightech evenementen van Techwatch Events die eerder dit jaar of afgelopen jaar hebben plaats gevonden. 

Techwatch Events is organisator van diverse hightech conferenties, beurzen en themadagen. Op deze pagina treft u een overzicht van de meest recente en aankomende hightech evenementen georganiseerd door Techwatch Events.


▬ Dutch RF Conference 2017 ▬

 

 

Eind november zal Techwatch Events de tweede editie van de Dutch RF Conference organiseren. De hightech conferentie richt zich op de ontwikkeling en toepassing van RF.

De Dutch RF Conference werd in 2016 voor het eerst georganiseerd. Het event vond plaats op 23 november 2016 op het terrein van de Novio Tech Campus in Nijmegen. De Novio Tech Campus huisvest een groeiend aantal RF gespecialiseerde bedrijven zoals Ampleon, Dieco, EPR, Macon, NXP, PinkRF en Sencio.

Datum: 29 november 2017
Locatie: Novio Tech Campus, Nijmegen
www.dutchrf.com


▬ Bits&Chips Smart Systems 2017 ▬

 

 

Bits&Chips Smart Systems  is de beurs en conferentie rondom embedded systemen en software. 

Datum: 2 november 2017
Locatie: Van der Valk, Eindhoven
www.bits-chips.nl/smartsystems 


▬ Software-Centric Systems Conference 2017 ▬

 

 

De Software-Centric Systems Conference (SC2) is een ééndaagse hightech conferentie. SC2 brengt boegbeelden uit de industrie en de academische wereld samen om ideeën, kennis en ervaringen uit te wisselen over de uitdagingen bij de ontwikkeling van bestaande en toekomstige softwaresystemen.

In 2017 vond de derde editie plaatst. Het eerste jaar heeft het event onder de naam de Bits&Chips Software Engineering conferentie plaatsgevonden.

Datum: 4 oktober 2017
Locatie: Van der Valk, Eindhoven
www.softwarecentricsystems.com 


Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2017 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×