Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over uw abonnement? Wij hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Waar kan ik mijn abonnementsnummer vinden?

U vindt uw abonnementsnummer op de adresdrager van uw magazine. Het nummer staat boven uw (bedrijfs)naam gedrukt (bijv. 12345).

Naar boven

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor een (gratis) doelgroepabonnement?

Doelgroepabonnementen zijn bestemd voor professionals die werken aan slimme producten en machines (zoals elektronica- en softwareontwerpers, systeemarchitecten, mechatronicaspecialisten, chipdesigners en technisch managers. Studenten komen in aanmerking voor een doelgroepabonnement op vertoon van studentenkaart of e-mailadres van de onderwijsinstelling.

Naar boven

Ik behoor niet tot de doelgroep, welk abonnement kan ik nu kiezen en wat is het verschil?

U kunt kiezen om Mechatronica&Machinebouw te laten bezorgen op uw privé-adres (privé-abonnement) of uw bedrijfsadres (bedrijfsabonnement). Voor een privé-abonnement betaalt u 99 euro per jaar. Voor een bedrijfsabonnement betaalt u 154 euro.

Naar boven

Ik woon in het buitenland; kan ik me dan ook abonneren op Mechatronica&Machinebouw?

Als u niet in Nederland of België woont, kunt u een internationaal abonnement op Mechatronica&Machinebouw nemen. Door de hogere verzend- en handelingskosten zijn wij genoodzaakt een hoger tarief te rekenen. Voor dit abonnement op Mechatronica&Machinebouw betaalt u 210 euro. U kunt het abonnement aanvragen via info@techwatch.nl.

Naar boven

Hoe werkt een proefabonnement?

Na aanmelding krijgt u 3 nummers gratis toegezonden, het abonnement stopt automatisch. Techwatch zal u benaderen om te vragen of het abonnement is bevallen en of u interesse heeft in een vervolgabonnement. Proefabonnementen gelden alleen in Nederland en België en u heeft de afgelopen 2 jaar geen (proef)abonnement ontvangen.

Naar boven

Wanneer krijg ik een factuur van mijn (betaalde) abonnement?

Bij het afsluiten van een nieuw abonnement ontvangt u de factuur in de maand na aanmelding. Deze wordt apart per post verstuurd. De volgende facturen ontvangt u de maand voor ingang van een nieuwe abonnementsperiode.

Naar boven

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Uw nieuwe adres geeft u via uw eigen account door. In verband met onze frequente verschijning kan het voorkomen dat ons blad net verwerkt of gedrukt wordt op het moment van uw berichtgeving en het een paar weken duurt voordat u Mechatronica&Machinebouw op uw nieuwe adres ontvangt. Via het eigen account kunnen ook nieuwsbrieven en abonnementen worden afgesloten.

Naar boven

Stopt mijn abonnement automatisch?

Nee, tenzij expliciet anders vermeld, zijn alle abonnementen die u afsluit tot wederopzegging en worden automatisch verlengd. De opzegtermijn is 3 maanden. Proefabonnementen stoppen wel automatisch.

Naar boven

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

De opzegtermijn van betaalde abonnementen is 3 maanden na het eerste jaar. Gratis abonnementen kunnen te allen tijde opgezegd worden. Opzeggen kan via mijn account of per post, fax, of e-mail (info@techwatch.nl).

Mechatronica&Machinebouw
Abonnementenadministratie
Transistorweg 7H
6534 AT Nijmegen
Fax: +31 (0)24 350 3533
E-mailadres: info@techwatch.nl

U ontvangt binnen 14 dagen een bevestiging van uw opzegging.

Naar boven

Ik heb Mechatronica&Machinebouw niet ontvangen. Hoe en wanneer krijg ik het alsnog?

U kunt uw klacht doorgeven aan de abonnementenadministratie (info@techwatch.nl) en Mechatronica&Machinebouw zal binnen 3-5 werkdagen worden nageleverd. Dit geldt voor alle betalende abonnees.

Naar boven

Mechatronica&Machinebouw is beschadigd bezorgd. Kan ik een nieuwe ontvangen?

U kunt uw klacht doorgeven aan de abonnementenadministratie (info@techwatch.nl) en Mechatronica&Machinebouw zal binnen 3-5 werkdagen worden nageleverd.

Naar boven

Ik heb een vraag/opmerking voor de redactie. Waar kan ik die het beste naar toe sturen?

U kunt uw vragen en opmerkingen sturen naar redactie@techwatch.nl.

Naar boven

Hoeveel nummers ontvang ik per jaar?

Mechatronica&Machinebouw verschijnt 8 maal per jaar.

Naar boven

Techwatch

Techwatch | bv | Novio Tech Campus | Transistorweg 7-H | 6534 AT Nijmegen
T. +31 (0)24 - 350 3532 | info@techwatch.nl

Copyright ©  2018 Mechatronica&Machinebouw - All Rights Reserved

×